Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  MARTINEZ GINER, LUIS ALFONSO

Curriculum breu
MARTINEZ GINER, LUIS ALFONSO
MARTINEZ GINER, LUIS ALFONSO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 9315
Ubicació:

Situació professional actual

Formació acadèmica

 • Doctor en Derecho.
  Facultad de Derecho. Universidad de Alicante. (01/12/2001)
 • DOCTORADO EN DERECHO FINANCIERO Y TRIBUTARIO
  Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (01/12/2001)
 • Grado de Licenciado.
  Facultad de Derecho. Universidad de Alicante. (01/10/1997)
 • -Licenciado en Derecho.
  Facultad de Derecho. Universidad de Alicante. (01/06/1997)

Catedràtic de Dret Financer i Tributari. Universitat d'Alacant. Espanya

Vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat d'Alacant.

Llicenciat en Dret (Universitat d'Alacant), 1997. Premi Extraodinario de Llicenciatura, 1999. Doctor en Dret, 2001. Premi Extraordinari de Doctorat, Universitat d'Alacant, 2002.

Quatre  sexennis d'investigació reconeguts per la Comissió Nacional Avaluadora de l'Activitat Investigadora (CNEAI). He sigut membre de diversos projectes d'investigació finançats amb fons públics.

He realitzat diverses estades d'investigació a l'estranger en la Universitat de Münster (Alemanya), Universitat de Colònia (Alemanya) i en el Max Planck Institut de Dret tributari de München (Alemanya).

He sigut docent en todoslos Centres i assignatures en les quals s'imparteix Dret Financer i Tributari en la Universitat d'Alacant des de l'any 1998, incloent Doctorat en Dret Financer i Tributari. Així mateix sóc docent en diferents Màsters oficials i Cursos de postgrau especialitzat en matèria tributària.

Ponent en cursos de formació i conferències en diversos centres i Universitats espanyoles i estrangeres, així com en  els congressos tributaris nacionals i internacionals més rellevants (European Association of Tax Law Professors (EATLP), International Fiscal Association (IFA) i Institut Llatinoamericà de Dret tributari (ILADT).

Docent convidat en les Universitats degli Studi di Torino (Itàlia), Westfälische Wilhems Universität Münster (Alemanya) i Universitat de Bolonya (Itàlia).

Ha sigut Vicedegà d'Ordenació Acadèmica de la Facultat de Dret des de 2012 a 2020.

Expert  de l'Agència Nacional de l'avaluació i prospecció (ANEP) del Ministeri de ciència i innovació, en l'Avaluació de Projectes d'Investigació en Convocatòries Públiques

Premi de la Fundació Juan Sempere Sevilla al millor expedient acadèmic de la promoció 1992-1997. Segon premi en l'edició XXI del Premi Estudis financers del CEF (2011), en la modalitat Tributació. Premie accèssit en la modalitat de tributació de la XI Edició del Premi Centre d'Estudis Financers (CEF) de l'any 2001.

Membre de l'Associació  Espanyola de Dret Financer,  i de la  Internacional Fiscal Association i Secretari Executiu de CRUE- Professorat des de 2021.