Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  FRANCES GALVAÑ, ESTHER

Curriculum breu
FRANCES GALVAÑ, ESTHER

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
INVESTIGADOR/A PREDOCTORAL
Dep.:
I.U. INVESTIGACION ARQ. I PATR. HIST.
Instituts:
IU INVESTIGACIO ARQ. I PATR. HIST.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Máster en Arqueología Profesional y Gestión Integral del Patrimonio
    (14/10/2020)
  • Historia
    Universitat d'Alacant (01/01/0001)

L'any 2019 vaig finalitzar el Grau d'Història per la Universitat d'Alacant. Aquest mateix any vaig ser beneficiària d'una beca de col·laboració en el Departament d'Arqueologia, Prehistòria, Història Antiga, Filologia Llatina i Filologia Grega,  amb la qual vaig fer tasques de laboratori i excavació relacionats amb el Projecte Cabezo Redó (Villena).

L'any 2019-2020 va continuar la meua formació mitjançant la realització del Màster d'Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni de la Universitat d'Alacant. A més, haver sigut beneficiària aquest mateix any d'una ajuda per a estudis de Màster oficial i iniciació a la investigació concedides per la Universitat d'Alacant.

En els següents anys vaig continuar amb la meua formació investigadora sent beneficiària de la Beca de Museologia i Arqueologia del Museu Arqueològic i Etnogràfic Dámaso Navarro de Petrer (2022). Així com la Beca de Museologia del MARQ (Museu Arqueològic d'Alacant) (2023). 

Actualment forme part com a investigadora predoctoral (CIACIF-2022) de l'Institut d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH) de la Universitat d'Alacant.