Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  FLOREZ REVUELTA, FRANCISCO ASIS

Curriculum breu
FLOREZ REVUELTA, FRANCISCO ASIS

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 1139
Telèfon:
+34 965903400 x 3681
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT
Dep.:
Instituts:
IU INVESTIGACIO INFORMATICA
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN SISTEMAS INDUSTRIALES COMPUTACIÓN Y RECONOCIMIENTO DE FORMAS
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (18/12/2001)
  • LICENCIADO EN INFORMÁTICA
    UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE VALENCIA (15/09/1994)

Sóc Catedràtic d'Universitat en el Departament de Tecnologia Informàtica i Computació de la Universitat d'Alacant (Espanya), on pertany al grup de recerca en Domòtica i Ambients Intel·ligents (DAI) i a l'Institut Universitari de Recerca Informàtica (IUII).

Entre 2011 i 2016 vaig ocupar diversos llocs  (Marie Curie fellow i Senior Researcher) en la Faculty of Science, Engineering and Computing, Kingston University, on vaig liderar la línia en tecnologies per a la vida assistida i activa en l'Interdisciplinary Hub for the Study of Health and Age-related conditions (IhSHA). També vaig ser membre del Digital Information Research Centre.

El meu treball de recerca principal se centra en la vida assistida per l'entorn: interacció persona-entorn, visió per computador, i recolze en la realització d'activitats de la vida diaría pels majors i/o persones amb diversitat funcional. Est és l'àrea d'aplicació de la meua experiència investigadora en intel·ligència computacional (xarxes neuronals, computació evolutiva), visió per computador, domòtica i tecnologies asistivas.

He liderat diversos projectes d'investigació tant nacionals com internacionals. Actualment sóc el coordinador de visuAAL - Privacy-Aware and Acceptable Vídeo-Based Technologies and Services for Active and Assisted Living, una Marie Sklodowska-Curie Innovative Training Network. També sóc el President de la COST Action GoodBrother - International Network on Privacy-Aware Àudio- and Vídeo-Based Applications for Active and Assisted Living.