Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  DIAZ MAS, EDUARDO

Curriculum breu
DIAZ MAS, EDUARDO
DIAZ MAS, EDUARDO
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
Sense dades.
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Sense dades.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL: 

-          (1987-1992) Subagente d'Assegurances en la companyia  OCÀS, S.A. (Agència de Crevillent), exercint funcions de vendes i organització comercial. Aquesta tasca es compagina amb els estudis universitaris i el servei militar.

-          (1993-Actualitat) Director Gerent de la Unió Nacional  de Fabricants de Catifes, Moquetes, Revestiments d'Indústries Afins i Auxiliars (UNIFAM). Aquest càrrec es va complementar des d'1.997 fins a 2010 amb el de Secretari d'aquesta entitat. A partir de llavors es compagina amb el càrrec de President de tal institució.

-          (2.000-Actualitat) Professor Associat en la Universitat d'Alacant, pertanyent al departament d'Economia Financera, Comptabilitat i Màrqueting, actualment Departament de Màrqueting, impartint les següents matèries:  “Direcció comercial”, “Comunicació Comercial”, “Introducció al Màrqueting” “Publicitat i Promoció” , “Màrqueting de la Publicitat i Promoció”, “Màrqueting Turístic” , “Màrqueting Estratègic” i  “Promoció i Tècniques de Venda”.

-          (2010-Actualitat) Col·laborador Docent en “Master de Direcció i gestió de PIMES” de la Universitat d'Alacant. Temari: Introducció al Màrqueting i Màrqueting Firal.         

-          Una altra formació impartida:

·          (23-06-2014). “Relacions Públiques en Fires per a PIMES”. 5 hores. Sector Calçat. Almansa.

ALTRES DADES D'INTERÈS:

-          (2013-Actualitat) Membre Consell Rector,  com a Vocal, de Grup Enercoop (la matriu del qual, Cooperativa Elèctrica-Benèfica Sant Fco. D'Asis de Crevillent, és la major del seu sector en tota Espanya). Des de 1995 a 2013 Interventor de Comptes.

-          Vocal en  diferents Comitès i Consells Directius d'Institucions (MAZ Llevant, Comitè Español de Promoció Exterior de Tèxtils per a la Llar, ATEVAL, AITEX, Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu Nacional per a la Indústria Tèxtil i Confecció)

-          Jurado Premie Internacional de Disseny Tèxtil ATEVAL (2011) i Premi Escaparatismo Comerç Local de Crevillent (Anys 2005-2010).

-          Ponent en jornades i conferències tant a nivell nacional com a internacional.

-          Participació en el disseny, continguts i redacció d'articles, elements publicitaris i suports de comunicació del sector CATIFA I MOQUETA així com en l'organitzaci