Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  CABEDO SERNA, LLANOS

Curriculum breu
CABEDO SERNA, LLANOS

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3308
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A CONTRACTAT/ADA DOCTOR/A
Dep.:
DRET CIVIL
Instituts:
Sense dades.
Grups:

Formació acadèmica

  • DOCTORADO EN METODOLOGÍA, FUENTES E INSTITUCIONES JURÍDICAS
    Centro de Estudios de Doctorado y Posgrado (26/03/2010)
  • licenciada en Derecho
    universidad de alicante (05/12/1993)
  • licenciatura en Filosofia y Letras-Filología
    universidad de alicante (01/09/1991)

Professora contractada doctora de Dret Civil de la Universitat d'Alacant amb dos sexennis d'investigació. La seua principal línia d'investigació és la propietat intel·lectual, havent defensat la seua tesi doctoral i publicat nombrosos capítols de llibres així com articles en aquest àmbit. Igualment cal destacar la seua participació en els Màsters sobre Propietat Intel·lectual i Industrial de les Universitats Carles III i Autònoma de Madrid des de l'any 2011 fins a l'actualitat, així com en el Màster COMINCREA de la UA. Així mateix ha impartit diverses conferències sobre propietat intel·lectual en Congressos nacionals i internacionals. 

Des de 2001 fins a 2019 va ser membre de l'equip de coordinació del Mòdul de Drets d'Autor del Magister Lvcentinvs (Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual) de la UA, del qual va assumir la direcció en diverses de les seues edicions. És membre del “Grup d'investigació sobre propietat intel·lectual” de la UA i del "Grup d'Investigació en Dret i Noves Tecnologies".

Ha sigut membre investigador en els següents projectes sobre propietat intel·lectual: La protecció de la propietat intel·lectual davant els desafiaments de l'era digital (finançat per la Universitat d'Alacant-2006), Problemàtica actual de la tutela civil davant la vulneració dels drets de propietat industrial i intel·lectual. Particularitats en l'entorn digital  (Projecte I+D finançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat (2014-2016), Eines jurídiques per a afavorir l'accés a continguts protegits per drets de propietat intel·lectual en el mercat únic digital (Projecte I+D+I finançat pel Ministeri d'Educació i Ciència (2018-2020) i El mercat únic digital per a Europa. Aspectes de dret privat (Projecte Prometeu), finançat per la Generalitat Valenciana (2018-2021).

Ha sigut col·laboradora en la secció de ressenyes de jurisprudència francesa de Pe. i. Revista de Propietat Intel·lectual des de 2003 fins a 2019. És membre de l'Associació Literària i Artística per a la Defensa del Dret d'Autor (ALADDA).