Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Curriculum breve
  ARQUES GALIANA, JOSEP MIQUEL

Curriculum breu
ARQUES GALIANA, JOSEP MIQUEL
ARQUES GALIANA, JOSEP MIQUEL
RUA

Dades personals

Correu:
Telèfon:
+34 965903400 x 3556
Telèfon:
+34 965903400 x 2174
Ubicació:

Situació professional actual

Plaça:
PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU
Dep.:
Instituts:
Sense dades.
Grups:
Sense dades.

Formació acadèmica

  • Sense dades.

Josep Miquel Arques Galiana (1976) és professor d'Educació Secundària a l'IES Platja Sant Joan (Alacant), on imparteix l'assignatura Llengua i Literatura: Valencià. Des de setembre de 2016 és professor associat de la Universitat d'Alacant, en el Departament de Filologia Catalana, on va estudiar i va traure la llicenciatura de Filologia Catalana.

Ha impartit cursos per a l'EPA a Xixona, com també cursos de Capacitació Lingüística dirigits a la formació del professorat.

Compagina l'activitat docent, amb una gran activitat social, on destaca la seua filà dels Marrocs i l'Agrupació Artisticomusical «El Trabajo» de Xixona.

Ha col·laborat en diverses publicacions de diverses temàtiques, tant docents com socials, i és un assidu col·laborador del Programa; llibrets com El Guió de l'Entrà, juntament amb Jaume Monerris, Guia bàsica del tirador novell en l'ús de les armes d'avantcàrrega, amb dibuixos de Toni Verdú, col·labora en la reedició del llibre l'Escola de Festes de Jaume Miquel. Darrerament, al desembre de 2016, ha publicat Les Muntanyes de Xixona.