Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Aprenentatge ex novo dels principis elementals dels aliments i l'alimentació, considerant que l'alumnat desconeix els processos fisiològics i bioquímics del metabolisme alimentari.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
OBJETIVOS GENERALES:
1.Sensibilizar al alumno de la contribución de la alimentación en la mejora de la salud de las personas.
2.Capacitar al alumno para seleccionar y elegir entre las distintas ofertas en el consumo de alimentos.
OBJETIVOS ESPECÍFICOS:
Al finalizar el curso el alumno será capaz de:
1.Describir el proceso de digestión, absorción transporte y eliminación de los alimentos.
2.Definir los conceptos básicos de la nutrición y la alimentación.
3.Identificar los nutrientes y sus características.
4.Diferenciar los grupos de alimentos, su composición y propiedades.
5.Confeccionar una dieta sana y equilibrada.
6.Identificar las alteraciones de los alimentos a consecuencia de los diferentes procesos de transformación.
7.Priorizar entre la oferta alimentaria, los productos que presenten características y propiedades más favorables al consumo humano y mejora de la salud.
8.Potenciar la participación de la comunidad en la consecución de un proceso productivo saludable de los productos de consumo alimentario humano.
;