Competències i objectius

Informació provisional. Pendent d'aprovació.

 

Context de l'assignatura per al curs 2023-24

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

EXPERT EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE I DESENVOLUPAMENT LOCAL

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat d'organització i planificació.
  • CG2 : Capacitat per a la gestió, anàlisi i síntesi de la informació.
  • CG3 : Capacitat d'aprenentatge autònom i d'adaptació a noves situacions.
  • CG4 : Capacitat d'aplicar els coneixements a la pràctica.
  • CG5 : Actitud sistemàtica de cura i precisió en el treball.
  • CG6 : Capacitat per a de comunicar-se de manera oral o per escrit de manera clara i adequada al context.
  • CG7 : Compromís ètic amb la sostenibilitat.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a analitzar i interpretar el territori com un sistema complex, interrelacionat i interdependent.
  • CE10 : Conèixer els aspectes bàsics vinculats a la comercialització del turisme gastronòmic.
  • CE11 : Conèixer els objectius de desenvolupament sostenible i els impactes de les activitats turístiques vinculades a la gastronomia.
  • CE12 : Capacitat per a col·laborar en processos de planificació de turisme gastronòmic sostenible i desenvolupament local
  • CE2 : Conèixer les diferents formes de producció agroalimentària de proximitat i el seu paper en l'oferta gastronòmica.
  • CE3 : Conèixer i comprendre les figures protecció i qualitat agroalimentària per a preservar la identitat local.
  • CE4 : Conèixer els factors econòmics i socioculturals que condicionen el turisme gastronòmic.
  • CE5 : Comprendre l'aportació de la gastronomia al patrimoni cultural immaterial d'un territori.
  • CE6 : Capacitat per a reconèixer els recursos endògens disponibles en un territori que afavoreixen el turisme gastronòmic.
  • CE7 : Capacitat per a identificar als diferents agents implicats en el turisme gastronòmic.
  • CE8 : Conèixer les característiques i expectatives del turista gastronòmic.
  • CE9 : Capacitat per a col·laborar en el disseny de productes turístics locals vinculats a la gastronomia.

 

EXPERT/A EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE Y DESENVOLUPAMENT LOCAL

 

Coneiximents/Continguts

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON2 : Conèixer les diferents formes de producció agroalimentària de proximitat i el seu paper en l'oferta gastronòmica.
  • CON3 : Conèixer i comprendre les figures protecció i qualitat agroalimentària per a preservar la identitat local.
  • CON4 : Conèixer els factors econòmics i socioculturals que condicionen el turisme gastronòmic.
  • CON5 : Conèixer les característiques i expectatives del turista gastronòmic.
  • CON6 : Conèixer els aspectes bàsics vinculats a la comercialització del turisme gastronòmic.
  • CON7 : Conèixer els objectius de desenvolupament sostenible i els impactes de les activitats turístiques vinculades a la gastronomia

 

Habilitats/Destreses

  • HD1 : Que els estudiants sàpien aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • HD2 : Que els estudiants siguen capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • HD3 : Que els estudiants sàpien comunicar les seues conclusions ¿i els coneixements i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
  • HD4 : Que els estudiants posseïsquen les habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigido o autònom.
  • HD5 : Planificar i organitzar el treball per a guanyar en eficàcia i eficiència.
  • HD6 : Gestionar, analitzar i sintetitzar informació disponible procedent de múltiples fonts.
  • HD7 : Mostrar una actitud sistemàtica de cura i precisió en el treball.
  • HD8 : Manifestar en tot moment un compromís ètic amb la sostenibilitat.

 

Capacitats/Competències

  • C1 : Analitzar i interpretar el territori com un sistema complex, interrelacionat i interdependent.
  • C2 : Comprendre l'aportació de la gastronomia al patrimoni cultural immaterial d'un territori.
  • C3 : Reconèixer els recursos endògens disponibles en un territori que afavoreixen el turisme gastronòmic.
  • C4 : Identificar als diferents agents implicats en el turisme gastronòmic.
  • C5 : Col·laborar en el disseny de productes turístics locals vinculats a la gastronomia.
  • C6 : Col·laborar en processos de planificació de turisme gastronòmic sostenible i desenvolupament local

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 79380
Professor/a responsable:
PALAZON FERRANDO, SALVADOR
Crèdits ECTS: 4,00
Crèdits teòrics: 0,00
Crèdits pràctics: 0,40
Càrrega no presencial: 3,60

Departaments amb docència

  • Dep.: GEOGRAFIA HUMANA
    Àrea: GEOGRAFIA HUMANA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,4
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix