Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Para conseguir el título de Máster en Dirección de Restaurantes y F&B Hotelero, el aprendizaje alcanzado en los diferentes módulos ha de verse materializado en la realización de un proyecto, donde el alumno ha de demostrar que sabe planificar y diseñar políticas de gestión empresarial aplicadas al sector de la restauración, en consonancia con las necesidades estratégicas del negocio elegido para elaborar el proyecto.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica
- CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals
Competències Específiques
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE6 : Dissenyar ofertes gastronòmiques
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
El proyecto fin de Máster debe incidir en su aplicabilidad y, siempre que sea posible, desarrollar total o parcialmente las políticas diseñadas, utilizando para ello herramientas de gestión, seguimiento y evaluación de los recursos que le sean de aplicación.
Dades generals
Codi:
79067
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
10,00
Crèdits teòrics:
0,00
Crèdits pràctics:
1,00
Càrrega no presencial:
9,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 1
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)