Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2020-21
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
El ámbito de la restauración para colectividades está cada vez más implantado en la economía. Se necesita conocer al detalle cómo implantar todos los procesos de calidad en la restauración y gestionar adecuadamente el volumen de las operaciones.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
Competències Específiques
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
Competències Específiques
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleries
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
"Concienciar de la importancia de la seguridad alimentaria en la restauracio¿n. Conocer las principales bases para implantar un sistema de seguridad a la medida del establecimiento. Defender el sistema ante una inspeccio¿n de sanidad pu¿blica. Poder desarrollar un procedimiento para la gestio¿n de ale¿rgenos."
;