Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2020-21

El ámbito de la restauración para colectividades está cada vez más implantado en la economía. Se necesita conocer al detalle cómo implantar todos los procesos de calidad en la restauración y gestionar adecuadamente el volumen de las operaciones.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ

 

Competències generals

  • CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos

 

Competències Específiques

  • CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
  • CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos

 

Competències Específiques

  • CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
  • CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleries

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21

"Concienciar de la importancia de la seguridad alimentaria en la restauracio¿n. Conocer las principales bases para implantar un sistema de seguridad a la medida del establecimiento. Defender el sistema ante una inspeccio¿n de sanidad pu¿blica. Poder desarrollar un procedimiento para la gestio¿n de ale¿rgenos."

 

 

;

Dades generals

Codi: 79064
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 2,00

Departaments amb docència

  • Dep.: I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0
  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix