Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2020-21
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
En las empresas de restauración, la gestión de los equipos de trabajo es una pieza clave en la gestión del negocio. El alumno aprenderá a fomentar el desarrollo de competencias directivas y de RRHH, valoración de competencias, de optimización de gasto y ahorro, además de aplicar técnicas de negociación y pautas de organización del tiempo.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització
- CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals
Competències Específiques
- CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització
- CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals
Competències Específiques
- CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleries
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Organizar y fomentar los procesos directivos eficaces en RRHH y de gestión operativa de personas.
;