Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
La necesidad de planificar a mediano y largo plazo en virtud de la complejidad creciente y de adoptar decisiones racionales en condiciones de mayor incertidumbre, impulsa a las organizaciones a incrementar sus esfuerzos en desarrollar sistemas de información que les permita minimizar esas incertidumbres para la de toma de decisiones y orientar el planeamiento. El control de gestión se entiende como una técnica que trata del seguimiento de la gerencia en las organizaciones a fin de verificar que se actúa ajustándose a lo planificado.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE6 : Dissenyar ofertes gastronòmiques
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica
Competències Específiques
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE6 : Dissenyar ofertes gastronòmiques
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
"Identificar y cuantificar los costes del restaurante. Identificar y cuantificar los costes de un plato. Identificar las fuentes de ahorro. Calcular márgenes de rendimiento para priorizar qué artículos vender."
Dades generals
Codi:
79051
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
2,50
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
1,50
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)