Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2023-24
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2023-24
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE2 : Aprofundir en les diferents tècniques innovadores implicades en els arrossos i l'alta cuina mediterrània.
- CE3 : Comprendre i aprofitar la interrelació i interacció dels fenòmens fisicoquímicos i biològics que ocorren durant el procés de producció i en la preparació dels aliments.
- CE4 : Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE10 : Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
- CE8 : Conèixer les diferents tècniques culinàries, els seus principis fonamentals i els efectes que produeixen sobre els aliments, els productes alimentaris relacionats amb els arrossos i l'alta cuina mediterrània.
- CE9 : Comprendre la interrelació i interacció dels fenòmens fisicoquímicos i biològics que ocorren durant el procés de producció, preparació dels aliments.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24
Sense dades
Dades generals
Codi:
78954
Professor/a responsable:
Prats Moya, Maria Soledad
Crèdits ECTS:
4,00
Crèdits teòrics:
0,90
Crèdits pràctics:
0,30
Càrrega no presencial:
2,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
FISIOLOGIA, GENETICA I MICROBILOGIA
Àrea: MICROBIOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,1 -
Dep.:
QUIMICA ANALITICA, NUTRICIO I BROMATOLO
Àrea: NUTRICIO I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,7
Crèdits pràctics: 0,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)