Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2016-17
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG1 : Promoure capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
Competències Específiques
- CE4 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2016-17
Sense dades
Dades generals
Codi:
78737
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,80
Crèdits pràctics:
0,40
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,8
Crèdits pràctics: 0,4
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT EN HOUSEKEEPING - GESTIÓ DE PISOS I NETEJA EN ALLOTJAMENTS
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)