Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2014-15
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG1 : Capacitat d'anàlisi i síntesi
- CG10 : Compromís ètic.
- CG3 : Capacitat de gestió de la informació.
- CG9 : Reconeixement de la diversitat i la multiculturalitat.
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
- CE5 : Catar aliments per a la seua selecció i ús en hostaleria.
- CE8 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Organitzar processos de producció culinària
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Sense dades
Dades generals
Codi:
78407
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
4,00
Crèdits teòrics:
0,80
Crèdits pràctics:
0,80
Càrrega no presencial:
2,40
Departaments amb docència
-
Dep.:
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Àrea: NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,8
Crèdits pràctics: 0,8
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT IN CUINA TECNOLÒGICA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)