Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2014-15
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG4 : Resolució de problemes.
- CG5 : Capacitat de presa de decisions i de lideratge.
- CG8 : Treball en equip.
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
- CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
- CE6 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Sense dades
Dades generals
Codi:
78406
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,60
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Àrea: QUÍMICA ANALÍTICA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT IN CUINA TECNOLÒGICA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)