Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2011-12

La asignatura Avances en Nutrición Humana, es una asignatura obligatoria y semestral a impartir en el primer semestre de los Másters Universitarios en Ciencias de los Alimentos y en el de Nutrición Clínica y Comunitaria, necesaria para adquirir los conocimientos actualizados y avanzados en diferentes campos de las Ciencias de los Alimentos como la Nutrición, Bioquímica, Fisiología y Genética.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MÀSTER UNIVERSITARI EN CIÈNCIES DELS ALIMENTS I LA NUTRICIÓ

 

Competències generals del títol (CG)

  • CG1 : Adquirir conocimientos actualizados y avanzados en diferentes campos de las Ciencias de los Alimentos y Nutrición.
  • CG2 : Capacidad de seguir e interpretar críticamente los últimos resultados publicados en Ciencias de los Alimentos y Nutrición.

 

Competències específiques (CE)

  • CE12 : Conocer aspectos avanzados y singulares de la nutrición, fisiología digestiva y bioquímica nutricional y su repercusión en la alimentación humana.
  • CE13 : Ampliar el conocimiento sobre las características químicas, bioquímicas y microbiológicas de los componentes alimentos y su papel en la nutrición y salud humana.

 

MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ CLÍNICA I COMUNITÀRIA

 

Competències generals del títol (CG)

  • CG8 : Adquirir coneixements actualitzats i avançats en diversos camps de les ciències dels aliments i la nutrició.
  • CG9 : Capacitat de seguir i interpretar críticament els últims resultats publicats en ciències dels aliments i nutrició.

 

Competències específiques (CE)

  • CE1 : Conèixer aspectes avançats i singulars de la nutrició, la fisiologia digestiva i la bioquímica nutricional i la repercussió que tenen en l'alimentació humana.
  • CE2 : Ampliar el coneixement sobre les característiques químiques, bioquímiques i microbiològiques dels components dels aliments i el paper que tenen en la nutrició i salut humana.

 

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2011-12

OBJETIVOS ESPECÍFICOS APORTADOS POR EL PROFESORADO. Conocer los aspectos avanzados y singulares en la evaluación de la composición corporal humana.

 

 

Dades generals

Codi: 45808
Professor/a responsable:
SIRVENT BELANDO, JOSE ENRIQUE
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 1,20
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 1,80

Departaments amb docència

  • Dep.: AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
    Àrea: BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0
  • Dep.: FISIOLOGIA, GENÈTICA I MICROBIOLOGIA
    Àrea: FISIOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0
  • Dep.: QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
    Àrea: NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix