Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2015-16
La asignatura pretende abordar la restauración colectiva desde la perspectiva de los nuevos habitos alimentarios y el papel que puede jugar dicha alternativa en la consecución de una alimentación saludable y una nutrición óptima. Lógicamente, dicho abordaje se llevará a cabo en el marco de las nuevas tendencias en alimnentación y en lo retos que plantea actualmente la seguridad alimentaria.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals del títol (CG)
- CG1 : Aprofundir en l'adquisició de coneixements actualitzats en nutrició clínica i comunitària i en l'evolució i desenvolupament d'aquestes.
Competències específiques (CE)
- CE39 : Identificar el paper de la restauració col·lectiva en el desenvolupament dels objectius de la nutrició comunitària i el desenvolupament de models alimentaris sostenibles i eficaços ecològicament.
- CE40 : Valorar la importància de la restauració col·lectiva per a aconseguir una gastronomia saludable, desenvolupar una cultura de l'alimentació i la comensalitat i recuperar tradicions culinàries i models alimentaris com ara la dieta mediterrània.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2015-16
Se corresponden con los objetivos especificados en el apartado anterior.
Dades generals
Codi:
45217
Professor/a responsable:
TRESCASTRO LOPEZ, EVA MARIA
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
1,20
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
Àrea: HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ CLÍNICA I COMUNITÀRIA
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: 1)