Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
El ámbito de la restauración para colectividades está cada vez más implantado en la economía. Se necesita conocer al detalle cómo implantar todos los procesos de calidad en la restauración y gestionar adecuadamente el volumen de las operaciones.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Concienciar de la importancia de la seguridad alimentaria en la restauración.
Conocer las principales bases para implantar un sistema de seguridad a la medida
del establecimiento.
Defender el sistema ante una inspección de sanidad pública.
Poder desarrollar un procedimiento para la gestión de alérgenos.
Dades generals
Codi:
36449
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,80
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0,8
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)