Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2016-17

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2016-17

Sense dades

 

 

Dades generals

Codi: 36447
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 4,00
Crèdits teòrics: 0,60
Crèdits pràctics: 1,00
Càrrega no presencial: 2,40

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,6
    Crèdits pràctics: 1
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix