Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2016-17
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE8 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE8 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Competències generals
- CG4 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE8 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2016-17
Sense dades
Dades generals
Codi:
36442
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
2,50
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
1,50
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)