Competencies and objectives
Course context for academic year 2017-18
El dominio del protocolo en hostelería es fundamental para alcanzar la excelencia en el trato al cliente y así conseguir su total satisfacción.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)
MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO
General Competences
- CG5 : Habilidades en relaciones interpersonales.
Specific Competences
- CE1 : Capacidad para implicarse, colaborar y asumir responsabilidades que posibiliten un mayor dinamismo en la actividad empresarial.
MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO (ON LINE)
General Competences
- CG5 : Habilidades en relaciones interpersonales.
Specific Competences
- CE1 : Capacidad para implicarse, colaborar y asumir responsabilidades que posibiliten un mayor dinamismo en la actividad empresarial.
EXPERTO EN DIRECCIÓN DE EMPRESAS DE HOSTELERÍA
General Competences
- CG5 : Habilidades en relaciones interpersonales.
Specific Competences
- CE1 : Capacidad para implicarse, colaborar y asumir responsabilidades que posibiliten un mayor dinamismo en la actividad empresarial.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2017-18
No data
General
Code:
36441
Lecturer responsible:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Credits ECTS:
2,50
Theoretical credits:
0,40
Practical credits:
0,60
Distance-base hours:
1,50
Departments involved
-
Dept:
COMPANY ORGANISATION
Area: COMPANY ORGANISATION
Theoretical credits: 0,4
Practical credits: 0,6
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO (ON LINE)
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
EXPERTO EN DIRECCIÓN DE EMPRESAS DE HOSTELERÍA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)