Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2010-11
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Conèixer els criteris de qualitat microbiològica dels aliments.
- Conèixer i saber aplicar les tècniques de control que garanteixen la puresa i autenticitat específica dels aliments.
- Conèixer els aspectes relacionats amb la sanitat en la indústria alimentària.
- Conèixer i saber posar en pràctica els sistemes d'anàlisis de perills i selecció de punts crítics.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2010-11
Sense dades
Dades generals
Codi:
27544
Professor/a responsable:
MARTINEZ MOJICA, FRANCISCO JUAN
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
0,92
Crèdits pràctics:
1,48
Càrrega no presencial:
3,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
FISIOLOGIA, GENÈTICA I MICROBIOLOGIA
Àrea: MICROBIOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,92
Crèdits pràctics: 1,48
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: 4)