Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita
Competències generals
- CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
- CG3 : Resoldre tasques o realitzar treballs professionals en l'àmbit gastronòmic en el temps assignat per a açò, mantenint la qualitat del resultat.
- CG6 : Adquirir coneixements d'altres cultures i costums que capaciten per a treballar en un context professional internacional en l'àmbit de la gastronomia.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
L'estudiant ha de ser capaç de fer, presentar i defensar públicament un treball, al final dels estudis de grau, que siga el resultat de la integració dels continguts i les competències treballades en les diverses assignatures.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
21741
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
0,00
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
5,40
Departaments amb docència
-
Dep.:
AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
Àrea: EDAFOLOGIA I QUÍMICA AGRÍCOLA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
CIÈNCIES AMBIENTALS I RECURSOS NATURALS
Àrea: BOTÀNICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,05 -
Dep.:
GEOGRAFIA HUMANA
Àrea: GEOGRAFIA HUMANA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
HUMANITATS CONTEMPORÀNIES
Àrea: ANTROPOLOGIA SOCIAL
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
QUÍMICA FÍSICA
Àrea: QUÍMICA FÍSICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
PSICOLOGIA DE LA SALUT
Àrea: PERSONALITAT, EVALUACIÓ I TRACTAMENT PSICOLÒGIC
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
INFERMERIA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,05 -
Dep.:
ANÀLISI ECONÒMICA APLICADA
Àrea: ECONOMIA APLICADA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
QUÍMICA ORGÀNICA
Àrea: QUÍMICA ORGÀNICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
ENGINYERIA QUÍMICA
Àrea: ENGINYERIA QUÍMICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
DRET MERCANTIL I DRET PROCESSAL
Àrea: DRET MERCANTIL
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
FISIOLOGIA, GENÈTICA I MICROBIOLOGIA
Àrea: MICROBIOLOGIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Àrea: NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,12 -
Dep.:
INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
Àrea: MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
CIÈNCIES DEL MAR I BIOLOGIA APLICADA
Àrea: ZOOLOGIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL I GEOGRAFIA FÍSICA
Àrea: ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
COMUNICACIÓ I PSICOLOGIA SOCIAL
Àrea: COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I PUBLICITAT
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
MARKETING
Àrea: COMERCIALITZACIÓ I INVESTIGACIÓ DE MERCATS
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES
Tipus d'assignatura: TREBALL FINAL DE GRAU (Curs: 4)