Competències i objectius

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2022-23

1- Definir una idea de negoci en el sector gastronòmic
2- Completar un pla de negoci gastronòmic mitjançant el model canvas.
3- Aplicar un pla de viabilitat al nostre pla de negoci mitjançant una aplicació específica en full de càlcul.

 

 

Dirigido a

Dirigit a alumnes d'últims cursos del Grau en Gastronomia i Arts Culinàries, emprenedors i futurs empresaris del sector de la gastronomia.

 

 

Dades generals

Codi: 20200095
Professor/a responsable:
MARTIN PALACIOS, ANTONINO
Crèdits ECTS: 1,20
Crèdits teòrics: 1,20
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 0,00

Departaments amb docència

  • Dep.: VR. ESTUDIS, QUALITAT I LLENGÜES
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0
  • Dep.: ADM. FACULTAT DE CIÈNCIES
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 1,2
    Crèdits pràctics: 0
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix