Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2015-16
La asignatura Avances en Nutrición Humana, es una asignatura obligatoria y semestral a impartir en el primer semestre de los Másters Universitarios en Ciencias de la Salud y en el de Nutrición Clínica y Comunitaria, necesaria para adquirir los conocimientos actualizados y avanzados en diferentes campos de las Ciencias de los Alimentos como la Nutrición, Bioquímica, Fisiología y Genética.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MÀSTER UNIVERSITARI EN CIÈNCIES DELS ALIMENTS I LA NUTRICIÓ
Competències generals del títol (CG)
- CG1 : Adquirir conocimientos actualizados y avanzados en diferentes campos de las Ciencias de los Alimentos y Nutrición.
- CG2 : Capacidad de seguir e interpretar críticamente los últimos resultados publicados en Ciencias de los Alimentos y Nutrición.
Competències específiques (CE)
- CE12 : Conocer aspectos avanzados y singulares de la nutrición, fisiología digestiva y bioquímica nutricional y su repercusión en la alimentación humana.
- CE13 : Ampliar el conocimiento sobre las características químicas, bioquímicas y microbiológicas de los componentes alimentos y su papel en la nutrición y salud humana.
MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ CLÍNICA I COMUNITÀRIA
Competències generals del títol (CG)
- CG8 : Adquirir coneixements actualitzats i avançats en diversos camps de les ciències dels aliments i la nutrició.
- CG9 : Capacitat de seguir i interpretar críticament els últims resultats publicats en ciències dels aliments i nutrició.
Competències específiques (CE)
- CE1 : Conèixer aspectes avançats i singulars de la nutrició, la fisiologia digestiva i la bioquímica nutricional i la repercussió que tenen en l'alimentació humana.
- CE2 : Ampliar el coneixement sobre les característiques químiques, bioquímiques i microbiològiques dels components dels aliments i el paper que tenen en la nutrició i salut humana.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2015-16
OBJETIVOS ESPECÍFICOS APORTADOS POR EL PROFESORADO. Conocer los aspectos avanzados y singulares en la evaluación de la composición corporal humana.
Dades generals
Codi:
45808
Professor/a responsable:
SIRVENT BELANDO, JOSE ENRIQUE
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
1,20
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
Àrea: BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0 -
Dep.:
FISIOLOGIA, GENÈTICA I MICROBIOLOGIA
Àrea: FISIOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0 -
Dep.:
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Àrea: NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ CLÍNICA I COMUNITÀRIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIA (Curs: 1)