Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2011-12

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN FOOD SCIENCES AND NUTRITION

 

General Competences (CG)

  • CG8 : Desarrollar y aplicar el método científico en la investigación.
  • CG9 : Adquirir las herramientas para la investigación en nutrición y áreas afines.

 

Specific Competences (CE)

  • CE1 : Formular preguntas (objetivos e hipótesis) en investigación.
  • CE7 : Capacidad para localizar y recuperar información relevante relativa a una pregunta de investigación.
  • CE8 : Diseñar estrategias metodológicas para responder a preguntas de investigación.

 

UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN CLINIC AND COMMUNITY NUTRITION

 

General Competences (CG)

  • CG13 : Desarrollar y aplicar el método científico en la investigación.
  • CG14 : Adquirir las herramientas para la investigación en Nutrición y áreas afines.

 

Specific Competences (CE)

  • CE6 : Formular preguntas (objetivos e hipótesis) de investigación en alimentación y nutrición humana.
  • CE7 : Diseñar estrategias metodológicas para responder a preguntas de investigación.
  • CE8 : Capacidad para localizar y recuperar información relevante relativa a una pregunta de investigación.

 

 

 

Learning outcomes (Training objectives)

No data

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2011-12

No data

 

 

General

Code: 45801
Lecturer responsible:
RICHART MARTINEZ, MIGUEL
Credits ECTS: 3,00
Theoretical credits: 1,20
Practical credits: 0,00
Distance-base hours: 1,80

Departments involved

  • Dept: NURSING
    Area: NURSING
    Theoretical credits: 1,2
    Practical credits: 0
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught