Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2013-14

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Competències transversals específiques de titulació:>>competències en un idioma estranger

  • CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.

 

Competències transversals específiques de titulació:>>competències informàtiques i informacionals

  • CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.

 

Competències transversals específiques de titulació:>>competències en comunicació oral i escrita

  • CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.

 

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

  • Conèixer els mètodes oficials de control quimicofísic d'aliments. Normativa vigent.
  • Detectar fraus alimentaris sobre la base de la composició química.
  • Saber prendre mostres representatives d'un aliment.
  • Saber determinar al laboratori els paràmetres bàsics de control de qualitat per a cada grup d'aliments.
  • Ser capaç de verificar la qualitat nutricional d'un aliment.
  • Conèixer els requisits que ha de complir l'etiquetatge dels aliments.

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2013-14

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 27542
Professor/a responsable:
TODOLI TORRO, JOSE LUIS
Crèdits ECTS: 6,00
Crèdits teòrics: 0,60
Crèdits pràctics: 1,80
Càrrega no presencial: 3,60

Departaments amb docència

  • Dep.: QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
    Àrea: QUÍMICA ANALÍTICA
    Crèdits teòrics: 0,6
    Crèdits pràctics: 1,8
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix