Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2018-19
Competències transversals
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita
Competències generals
- CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
- CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
- CG6 : Adquirir coneixements d'altres cultures i costums que capaciten per a treballar en un context professional internacional en l'àmbit de la gastronomia.
- CG7 : Saber aplicar els coneixements adquirits en l'àmbit d'estudi al món professional de la gastronomia, contribuint al desenvolupament dels Drets Humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat de gènere, de solidaritat, de protecció del medi ambient i de foment de la cultura de la pau.
Competències Específiques
- CE1 : Comprendre el funcionament de les regions-destine de turisme gastronòmic, les seues estructures turístiques i sectors empresarials relacionats
- CE13 : Conèixer i comprendre la importància de les denominacions d'origen i les oportunitats que es deriven per al sector gastronòmic
- CE2 : Conèixer els principals indicadors, variables i fonts d'informació per a l'anàlisi econòmica del turisme i la seua relació amb el fenomen gastronòmic
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Identificar i prevenir els impactes negatius del turisme en el patrimoni gastronòmic local.
- Desenvolupar coneixements i habilitats per a dinamitzar el turisme gastronòmic a partir del patrimoni local.
- Desenvolupar coneixements i habilitats per a incorporar la perspectiva cultural en els plans estratègics i les iniciatives de desenvolupament local vinculades a la gastronomia.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
21734
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
1,20
Crèdits pràctics:
1,20
Càrrega no presencial:
3,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
GEOGRAFIA HUMANA
Àrea: GEOGRAFIA HUMANA
Crèdits teòrics: 1,2
Crèdits pràctics: 1,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: 4)