Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2018-19

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2018-19

Competències transversals

  • CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
  • CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
  • CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita

 

Competències generals

  • CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
  • CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
  • CG3 : Resoldre tasques o realitzar treballs professionals en l'àmbit gastronòmic en el temps assignat per a açò, mantenint la qualitat del resultat.
  • CG4 : Ser capaç de realitzar les aproximacions requerides amb l'objecte de reduir un problema de l'àmbit d'estudi fins a un nivell manejable.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Identificar els processos psicològics implicats en el desenvolupament d'hàbits alimentaris per a la seua aplicació en el disseny de l'oferta gastronòmica
  • CE16 : Comprendre els processos cognitius, conductuals i emocionals que modulen el benestar psicològic en el context gastronòmic
  • CE17 : Comprendre els factors cognitius i emocionals implicats en la conducta de compra d'aliments
  • CE37 : Saber aplicar estratègies i habilitats psicològiques que repercutisquen en el benestar psicològic del client i dels professionals de la gastronomia

 

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

  • Conèixer els processos psicològics implicats en el benestar psicològic relacionat amb la gastronomia.
  • Conèixer els aliments moduladors de l'estat d'ànim, el benestar psicològic i la felicitat.
  • Conèixer les bases neuropsicològiques de l'alimentació.
  • Saber aplicar conceptes bàsics de les teràpies de tercera generació  a l'àmbit gastronòmic, per a promoure el benestar psicològic.
  • Saber aplicar la psicologia per a generar ambients relaxats i confortables en restauració, que repercutisquen en el benestar psicològic del client i dels professionals de la gastronomia.

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19

Sense dades

 

 

Dades generals

Codi: 21732
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 6,00
Crèdits teòrics: 1,20
Crèdits pràctics: 1,20
Càrrega no presencial: 3,60

Departaments amb docència

  • Dep.: PSICOLOGIA DE LA SALUT
    Àrea: PERSONALITAT, EVALUACIÓ I TRACTAMENT PSICOLÒGIC
    Crèdits teòrics: 1,2
    Crèdits pràctics: 1,2
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix