Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2018-19
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita
Competències generals
- CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
- CG6 : Adquirir coneixements d'altres cultures i costums que capaciten per a treballar en un context professional internacional en l'àmbit de la gastronomia.
Competències Específiques
- CE25 : Demostrar capacitat d'innovació i creativitat en l'espai culinari i gastronòmic
- CE5 : Conèixer i saber aplicar les tècniques culinàries tradicionals i d'avantguarda, així com saber manejar l'instrumental necessari
- CE7 : Comprendre i analitzar críticament el caràcter dinàmic i evolutiu dels fenòmens culinari i gastronòmic en la societat actual, així com conèixer les últimes tendències en gastronomia
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Adquirir coneixements avançats quant a l'aplicació de tecnologia científica en la cuina.
- Tenir nocions teòriques i pràctiques quant a principals tècniques i equipaments en cuina innovadora.
- Conèixer el procediment general per a abordar la creació d'un procés innovador en l'àmbit culinari.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
21730
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
1,20
Crèdits pràctics:
1,20
Càrrega no presencial:
3,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
QUIMICA FISICA
Àrea: QUIMICA FISICA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
QUIMICA ORGANICA
Àrea: QUIMICA ORGANICA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0,6
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIA (Curs: 4)