Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2018-19

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2018-19

Transversal Competences

  • CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
  • CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
  • CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita

 

General Competences

  • CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
  • CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
  • CG5 : Aprendre el suficient maneig de l'instrumental científic i tècnic directament relacionat amb els sectors alimentaris i gastronòmics.

 

Specific Competences

  • CE11 : Conèixer i saber executar aquelles elaboracions tradicionals típiques de les diferents gastronomies locals i mundials, així com comprendre la seua evolució històrica
  • CE28 : Conèixer i utilitzar les matèries primeres utilitzades en cuina mediterrània atenent a les seues característiques organolèptiques, nutricionals, de qualitat i possibilitats d'intervenció en les ofertes gastronòmiques
  • CE32 : Identificar els ingredients claus i els processos d'elaboració típics de la gastronomia mediterrània, així com els seus efectes beneficiosos sobre la salut

 

 

 

Learning outcomes (Training objectives)

No data

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2018-19

No data

 

 

General

Code: 21729
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 6,00
Theoretical credits: 1,20
Practical credits: 1,20
Distance-base hours: 3,60

Departments involved

  • Dept: NURSING
    Area: NURSING
    Theoretical credits: 1,2
    Practical credits: 1,2
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught