Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2018-19
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita
Competències generals
- CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
- CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
- CG5 : Aprendre el suficient maneig de l'instrumental científic i tècnic directament relacionat amb els sectors alimentaris i gastronòmics.
Competències Específiques
- CE11 : Conèixer i saber executar aquelles elaboracions tradicionals típiques de les diferents gastronomies locals i mundials, així com comprendre la seua evolució històrica
- CE28 : Conèixer i utilitzar les matèries primeres utilitzades en cuina mediterrània atenent a les seues característiques organolèptiques, nutricionals, de qualitat i possibilitats d'intervenció en les ofertes gastronòmiques
- CE32 : Identificar els ingredients claus i els processos d'elaboració típics de la gastronomia mediterrània, així com els seus efectes beneficiosos sobre la salut
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Elaborar diversos plats de la cultura gastronòmica alacantina. Conèixer els aspectes relacionats amb la cultura gastronòmica de la Mediterrània.
- Comunicar eficaçment idees, propostes, conceptes, nous productes, identificant el públic objectiu i el context de comunicació.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
21729
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
1,20
Crèdits pràctics:
1,20
Càrrega no presencial:
3,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
INFERMERIA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 1,2
Crèdits pràctics: 1,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIA (Curs: 4)