Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
El módulo de operativa y procesos en alojamientos consiste en dotar al alumno de los conocimientos respecto a las operaciones diarias que se realizan a diario en cada una de las áreas de un hotel así como enseñarles a implementar y gestionar la calidad de éstas.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
EXPERT EN DIRECCIÓ D'HOTELS I ALLOTJAMENT
Competències generals
- CG1 : Dirigir qualsevol dels departaments d'un hotel eficaçment
- CG2 : Dirigir i gestionar un hotel millorant la seua rendibilitat
Competències Específiques
- CE1 : Optimitzar els processos de cada departament de l'hotel
MASTER EN DIRECCIÓ D'HOTELS
Competències generals
- CG1 : Dirigir qualsevol dels departaments d'un hotel eficaçment
- CG2 : Dirigir i gestionar un hotel millorant la seua rendibilitat
Competències Específiques
- CE1 : Optimitzar els processos de cada departament de l'hotel
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Conocer e interiorizar la operativa y procesos del departamento de recepción
Conocer e interiorizar la operativa y procesos del departamento de pisos
Conocer e interiorizar la operativa y procesos del departamento de mantenimiento
Conocer e interiorizar la operativa y procesos del departamento de MICE
Conocer e interiorizar la operativa y procesos del departamento de F&B
Aprender a implementar y gestionar la calidad en cada departamento de un hotel
;