Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Guies docents
LA INNOVACIÓN EN LOS ARROCES TRADICIONALES

Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2018-19

En la última década el arroz, un plato que había permanecido inalterable en el tiempo, ha experimentado una particular revolución que lo ha llevado a transformarse de un plato tradicional a un plato que admite innovación. Esta revolución ha convertido en contemporáneas recetas de nuestras abuelas, fue liderada en sus inicios por el chef Quique Dacosta que con sus famosas creaciones tituladas: “arroz bahía cremoso de ostras y turrón” “arroz carnaroli gelificado de aloe vera” “arroz sénia cenizas” marcó el camino a seguir. A esta revolución se han sumado grandes chefs que han incorporado nuevos planteamientos sobre la base de nuestro recetario tradicional. Hoy no es extraño encontrar en la carta de un restaurante un “arroz con nísperos y muselina de allioli” cuando hace pocos años esto se hubiera considerado un auténctico sacrilegio.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

 

Competències generals

  • CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.

 

Competències Específiques

  • CE17 : Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
  • CE8 : Conèixer les elaboracions innovadores aplicades als arrossos.

 

MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA

 

Competències generals

  • CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.

 

Competències Específiques

  • CE14 : Conèixer les elaboracions innovadores aplicades als arrossos.
  • CE5 : Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19

Determinar las tranformaciones experimentadas en la última década el mundo de los arroces.

 

 

Dades generals

Codi: 78960
Professor/a responsable:
ZARAGOZA MARTI, ANA
Crèdits ECTS: 1,00
Crèdits teòrics: 0,20
Crèdits pràctics: 0,10
Càrrega no presencial: 0,70

Departaments amb docència

  • Dep.: INFERMERIA
    Àrea: INFERMERIA
    Crèdits teòrics: 0,2
    Crèdits pràctics: 0,1
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix