Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2023-24
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24
Context de l'assignatura per al curs 2023-24
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiquese
- CE6 : Ser capaç de distingir i classificar diferents tipus d'arrossos.
- CE7 : Adquirir el coneixement per a elaborar i crear receptaris d'arrossos.
- CE9 : Conèixer i adquirir coneixements sobre l'elaboració d'arrossos de diferents cultures.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiquese
- CE12 : Ser capaç de distingir i classificar diferents tipus d'arrossos.
- CE13 : Adquirir el coneixement per a elaborar i crear receptaris d'arrossos.
- CE15 : Conèixer i adquirir coneixements sobre l'elaboració d'arrossos internacionals.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24
Sense dades
;