Competencies and objectives

Provisional information. Pending approval.

 

Course context for academic year 2022-23

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA

 

General Competences

  • CG2 : Ser capaz de organizarse en los plazos asignados sin alterar la calidad del producto final.
  • CG3 : Profundizar en el conocimiento y aplicación del equipamiento relacionado con la alta cocina mediterránea.

 

Specific Competences

  • CE10 : Ampliar y profundizar en las habilidades y los conocimientos de la sumillería.

 

MÁSTER EN ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA

 

General Competences

  • CG2 : Ser capaz de organizarse en los plazos asignados sin alterar la calidad del producto final.
  • CG3 : Profundizar en el conocimiento y aplicación del equipamiento relacionado con la alta cocina mediterránea.

 

Specific Competences

  • CE16 : Ampliar y profundizar en las habilidades y los conocimientos de la sumillería.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2022-23

No data

 

 

;

General

Code: 78959
Lecturer responsible:
ZARAGOZA MARTI, ANA
Credits ECTS: 1,00
Theoretical credits: 0,20
Practical credits: 0,10
Distance-base hours: 0,70

Departments involved

  • Dept: NURSING
    Area: NURSING
    Theoretical credits: 0,2
    Practical credits: 0,1
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught