Competencies and objectives
Course context for academic year 2023-24
No data
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2023-24
ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA
General Competences
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Specific Competences
- CE6 : Ser capaç de distingir i classificar diferents tipus d'arrossos.
- CE7 : Adquirir el coneixement per a elaborar i crear receptaris d'arrossos.
- CE9 : Conèixer i adquirir coneixements sobre l'elaboració d'arrossos de diferents cultures.
MÁSTER EN ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA
General Competences
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Specific Competences
- CE12 : Ser capaç de distingir i classificar diferents tipus d'arrossos.
- CE13 : Adquirir el coneixement per a elaborar i crear receptaris d'arrossos.
- CE15 : Conèixer i adquirir coneixements sobre l'elaboració d'arrossos internacionals.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2023-24
No data
General
Code:
78958
Lecturer responsible:
ZARAGOZA MARTI, ANA
Credits ECTS:
3,00
Theoretical credits:
0,70
Practical credits:
0,20
Distance-base hours:
2,10
Departments involved
-
Dept:
NURSING
Area: NURSING
Theoretical credits: 0,7
Practical credits: 0,2
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
MÁSTER EN ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)