Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Para conseguir el título de Máster en Dirección de Restaurantes y F&B Hotelero, el aprendizaje alcanzado en los diferentes módulos ha de verse materializado en la realización de un proyecto, donde el alumno ha de demostrar que sabe planificar y diseñar políticas de gestión empresarial aplicadas al sector de la restauración, en consonancia con las necesidades estratégicas del negocio elegido para elaborar el proyecto.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica
- CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals
Competències Específiques
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE6 : Dissenyar ofertes gastronòmiques
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
El proyecto fin de Máster debe incidir en su aplicabilidad y, siempre que sea posible, desarrollar total o parcialmente las políticas diseñadas, utilizando para ello herramientas de gestión, seguimiento y evaluación de los recursos que le sean de aplicación.
;