Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
En el entorno económico actual, consiederamos imprescindible conocer los aspectos fundamentales de la legistalación laboral, así como los tipos de contratos y las casuísticas más habituales de las relaciones laborales en las empresas de restauración.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització
- CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització
- CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Conocer los los aspectos fundamentales de la normativa laboral que afecta directamente a las empresas de hostelería. Estudiar los diferentes tipos de contratos y sus posibles bonificaciones. Confeccionar una nómina. Calcular finiquitos.
;