Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2018-19

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ

 

Competències generals

  • CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització
  • CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals

 

Competències Específiques

  • CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria
  • CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització
  • CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals

 

Competències Específiques

  • CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleries
  • CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19

Sense dades

 

 

Dades generals

Codi: 79060
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,80
Càrrega no presencial: 1,80

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,8
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.
  • Dep.: I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0

Estudis en què s'imparteix