Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2019-20

La restauración ha adquirido una gran importancia dentro del sector de la organización de eventos. Se considera necesario para un profesional que diseñe, produzca y evalúe eventos en la actualidad, adquirir los conocimientos necesarios para poder entender y gestionar las diferentes tipologías de establecimientos y subsectores que la conforman. La gastronomía, y por ende el desarrollo de servicios de catering, es un elemento clave de la empresa de restauración, y adquiere mucha importancia en la hostelería.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA

 

Competències generals

  • CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals

 

Competències Específiques

  • CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
  • CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
  • CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG5 : Desenvolupar habilitats en relacions interpersonals

 

Competències Específiques

  • CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
  • CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
  • CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20

Conocer factores clave de éxito como el período medio de maduracio¿n financiero, el control de stocks, el control de personal, la capacidad de negociacio¿n con proveedores, etc.

 

 

;

Dades generals

Codi: 79057
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS: 2,50
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 1,50

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.
  • Dep.: I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0

Estudis en què s'imparteix