Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Durante los últimos años, la gastronomía española ha alcanzado sus mayores éxitos y reconocimientos a nivel nacional e internacional. Entendemos que los profesionales deben mejorar sus competencias en lo que respecta al servicio en sala, de manera que la experiencia gastronómica sea completa.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Conocer la importancia de un buen servicio de sala: cómo hacer feliz al comensal, cómo conseguir una experiencia completa en el restaurante más allá de buenos platos, cómo se reparte el peso entre cocina, sala y bodega. Conocer y desarrollar un sistema o protocolo de servicio y atención al cliente. Estudiar casos de éxito actuales.
Dades generals
Codi:
79065
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
2,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,3 -
Dep.:
MARKETING
Àrea: COMERCIALITZACIÓ I INVESTIGACIÓ DE MERCATS
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,3
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)