Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2017-18
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
En el entorno económico actual, consiederamos imprescindible conocer los aspectos fundamentales de la legistalación laboral, así como los tipos de contratos y las casuísticas más habituales de las relaciones laborales en las empresas de restauración.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
Competències Específiques
- CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
Competències Específiques
- CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
Competències Específiques
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Conocer los los aspectos fundamentales de la normativa laboral que afecta directamente a las empresas de hostelería. Estudiar los diferentes tipos de contratos y sus posibles bonificaciones. Confeccionar una nómina. Calcular finiquitos.
;