Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2017-18
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
En las empresas de restauración, la gestión de los equipos de trabajo es una pieza clave en la gestión del negocio. El alumno aprenderá a fomentar el desarrollo de competencias directivas y de RRHH, valoración de competencias, de optimización de gasto y ahorro, además de aplicar técnicas de negociación y pautas de organización del tiempo.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
Competències Específiques
- CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
Competències Específiques
- CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Competències generals
- CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
Competències Específiques
- CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Organizar y fomentar los procesos directivos eficaces en RRHH y de gestión operativa de personas.
;