Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2016-17

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
  • CE6 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
  • CE7 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
  • CE6 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
  • CE7 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.

 

EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
  • CE6 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
  • CE7 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2016-17

Sense dades

 

 

Dades generals

Codi: 36435
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 2,50
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 1,50

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix