Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2016-17

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

General Competences

  • CG3 : Conocer la utilización y regulación bioquímica y metabólica de los nutrientes en la actividad física.
  • CG5 : Evaluar y calcular los requerimientos nutricionales en la práctica deportiva.

 

Specific Competences

  • CE1 : Capacitar para la aplicación de planes de nutrición en deportes.
  • CE3 : Elaborar dietas equilibradas para los deportistas en función de laactividad física desarrollada.
  • CE5 : Determinar el estado nutricional de deportistas en función de parámetros antropométricos, bioquímicos y dietéticos.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2016-17

No data

 

 

General

Code: 78122
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 1,50
Theoretical credits: 0,00
Practical credits: 0,15
Distance-base hours: 1,35

Departments involved

  • Dept: CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Theoretical credits: 0
    Practical credits: 0,15
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught