Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
Esta asignatura sirve como introducción al curso.
En ella se plantean cuestiones generales relacionadas con la evolución del helado y se introduce la legislación relacionada con la fabricación y venta de helados.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
EXPERT EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS
Competències generals
- CG1 : Dominar la legislació bàsica referent al Gelat.
Competències Específiques
- CE2 : Conèixer la legislació actual aplicable al sector del gelat.
EXPERT/A EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS
Coneiximents/Continguts
- CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
- CON2 : Conèixer la legislació bàsica referent al Gelat.
Habilitats/Destreses
- HD1 : Que els estudiants sàpien comunicar les seues conclusions ¿i els coneixements i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
- HD2 : Que els estudiants posseïsquen les habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigido o autònom.
- HD5 : Controlar que les formulacions compleixen amb la legislació del gelat.
Capacitats/Competències
- C1 : Que els estudiants sàpien aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
- C2 : Que els estudiants siguen capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
1.- Conocer los hechos históricos más importantes relacionados con el helado.
2.- Conocer y ser capaz de interpretar la legislación vigente para la elaboración y venta de helados.
Dades generals
Codi:
78099
Professor/a responsable:
GRINDLAY LLEDO, GUILLERMO
Crèdits ECTS:
1,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
0,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Àrea: QUÍMICA ANALÍTICA
Crèdits teòrics: 0,3
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)