Competencies and objectives
Course context for academic year 2019-20
No data
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)
General Competences
- CG2 : Capacidad de organización y planificación.
- CG4 : Resolución de problemas.
- CG7 : Habilidades en relaciones interpersonales.
- CG8 : Trabajo en equipo.
Specific Competences
- CE1 : Conocer, experimentar y dominar las técnicas de laboratorio desde el rigor científico.
- CE10 : Administrar unidades de producción culinaria.
- CE2 : Aplicar y supervisar la ejecución de todo tipo de técnicas de manipulación, conservación y regeneración de alimentos.
- CE9 : Organizar procesos de producción culinaria.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2019-20
No data
General
Code:
78412
Lecturer responsible:
IVARS BAIDAL, JOSEP ANTONI
Credits ECTS:
1,00
Theoretical credits:
0,20
Practical credits:
0,20
Distance-base hours:
0,60
Departments involved
-
Dept:
REGIONAL GEOGRAPHICAL ANALYSIS AND PHYSICAL GEOGRAPHY
Area: REGIONAL GEOGRAPHICAL ANALYSIS
Theoretical credits: 0,2
Practical credits: 0,2
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
EXPERTO EN COCINA TECNOLÓGICA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)