Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
- CG4 : Resolució de problemes.
- CG7 : Habilitats en relacions interpersonals.
- CG8 : Treball en equip.
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
- CE10 : Administrar unitats de producció culinària.
- CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
- CE9 : Organitzar processos de producció culinària
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
78412
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
1,00
Crèdits teòrics:
0,20
Crèdits pràctics:
0,20
Càrrega no presencial:
0,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL I GEOGRAFIA FÍSICA
Àrea: ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT IN CUINA TECNOLÒGICA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)